Free Vocabulary MCQs with Answers

3146 Vocabulary MCQs from English, each with the correct answer and a written explanation of why it is correct. Free and unlimited, with no account needed.

Last updated

3146 questions · page 238 of 315

2371. FIND CORRECT SPELLING:

  • A. Pessenger
  • B. Passenger
  • C. Pasenger
  • D. Passengar

Explanation: The correct spelling for a person traveling in a vehicle is "passenger."

Correct answer: Passenger

2372. FIND CORRECT SPELLING:

  • A. Kleptamania
  • B. Kleptomania
  • C. Kloptomania
  • D. Kleptumenia

Explanation: The correct spelling for a mental disorder characterized by a recurrent failure to resist urges to steal things is "kleptomania."

Correct answer: Kleptomania

2373. FIND CORRECT SPELLING:

  • A. Survelance
  • B. Survelliance
  • C. Survillance
  • D. Surveillance

Explanation: The correct spelling for monitoring or observing a place, person, or activity is "surveillance."

Correct answer: Surveillance

2374. FIND CORRECT SPELLING:

  • A. Sepulchral
  • B. Sepolchral
  • C. Sepulchrall
  • D. Sapulchral

Explanation: The correct spelling for something gloomy or dismal, especially in sound, is "sepulchral."

Correct answer: Sepulchral

2375. FIND CORRECT SPELLING:

  • A. Sincerily
  • B. Sincerelly
  • C. Sincerely
  • D. Sincirely

Explanation: The correct spelling for expressing genuine or true feelings is "sincerely."

Correct answer: Sincerely

2376. FIND CORRECT SPELLING:

  • A. Omineous
  • B. Ominous
  • C. Ominoas
  • D. Ominious

Explanation: The correct spelling for something giving the impression that something bad or unpleasant is going to happen is "ominous."

Correct answer: Ominous

2377. FIND CORRECT SPELLING:

  • A. Volnerable
  • B. Vulnerabile
  • C. Vulneerable
  • D. Vulnerable

Explanation: The correct spelling for susceptible to physical or emotional attack or harm is "vulnerable."

Correct answer: Vulnerable

2378. FIND CORRECT SPELLING:

  • A. Runining
  • B. Running
  • C. Ronning
  • D. Runing

Explanation: The correct spelling for the action of moving at a fast, steady pace on foot is "running."

Correct answer: Running

2379. FIND CORRECT SPELLING:

  • A. Parallelled
  • B. Parralleled
  • C. Paralleled
  • D. Paraleled

Explanation: The correct spelling for occurring or existing at the same time or in a similar way is "paralleled."

Correct answer: Paralleled

2380. FIND CORRECT SPELLING:

  • A. Hindrence
  • B. Hindrance
  • C. Hinderance
  • D. Hendrance

Explanation: The correct spelling for something that provides resistance, delay, or obstruction to something or someone is "hindrance."

Correct answer: Hindrance